Jiiri Rakennuttajat jatkaa Karppinen & Kajaalan liiketoimintaa rakennus- ja kiinteistöhankkeiden tehostajana Vaasan seudulla

Jiiri Rakennuttajat jatkaa Karppinen & Kajaalan liiketoimintaa rakennus- ja kiinteistöhankkeiden tehostajana Vaasan seudulla

25.11.2021

Kategoriat: Tiedotteet

Vaasalainen Jiiri Rakennuttajat Oy on ostanut koko liiketoiminnan projektinjohtorakennuttamiseen ja rakennushankkeiden valvontaan erikoistuneelta Karppinen & Kajaala Oy:ltä, jonka edeltäjä on vuonna 2002 perustettu Karppinen ja Mansikkamäki Oy. Vuoden 2022 alusta uudet yrittäjät Riikka Holma ja Juha Keskinen ottavat vetovastuun tavoitteenaan parantaa rakennus- ja kiinteistöhankkeiden sujuvuutta Vaasan seudulla.

Jiiri Rakennuttajat Oy on uusi Vaasan seudulla toimiva, rakennus- ja kiinteistöhankkeisiin erikoistunut yritys. Se on jatkoa vuonna 2015 perustetulle Karppinen & Kajaala Oy:lle, jota puolestaan edelsi vuonna 2002 perustettu Karppinen ja Mansikkamäki Oy. Marraskuussa 2021 allekirjoitetun kauppasopimuksen perusteella Karppinen ja Kajaala Oy:n liiketoiminta siirtyy Jiiri Rakennuttajat Oy:lle tammikuusta 2022 alkaen. Aiemmat yrittäjät Jarmo Kajaala ja Ari Karppinen jäävät eläkkeelle.

Jiiri Rakennuttajien tarkoituksena on luoda yrityksille, julkisille toimijoille, kiinteistösijoittajille, taloyhtiöille, isännöitsijöille ja rakennusliikkeille edellytyksiä kasvattaa liikevaihtoaan ja kannattavuuttaan lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.

Jiiri Rakennuttajien Riikka Holma ja Juha Keskinen ovat rakennusinsinöörejä. He hyödyntävät toiminnassaan vahvaa rakennuttamisen ja kiinteistönhallinnan asiantuntemustaan sekä monipuolista kokemustaan rakennus- ja kiinteistöhankkeista.

– Rakennushankkeiden tulokset riippuvat siitä, miten hyvin hankkeen vaiheet suunnitellaan ja toteutetaan. Meillä on ymmärrys ja työkalut, joiden avulla varmistamme hankkeiden sujumisen suunnitellusti alusta loppuun, Jiiri Rakennuttajat Oy:n projektinjohtaja Juha Keskinen sanoo.

Yhtiön asiakaspohja on paikallisesti laaja ja vakaa. Asiakkaita ovat rakennushankkeita ja tilamuutoksia kertahankkeina tai jatkuvana kehittämisenä tilaavat yritykset ja julkiset organisaatiot, kiinteistöjen jatkuvaa arvonnousua hakevat sijoittajat ja kiinteistöjen omistajat, järkevää kustannustenhallintaa ja kannattavia rakennusprojekteja arvostavat taloyhtiöt ja isännöitsijät sekä hankkeiden sujuvuuteen, laatuun ja tehokkuuteen pyrkivät rakennusliikkeet.

Jiiri Rakennuttajat toimii asiakkailleen pitkäaikaisena kumppanina tarjoten palveluita rakennushankkeen ja kiinteistöjen koko elinkaaren ajalle. Palveluita ovat projektinjohtorakennuttaminen, rakennusprojektien projektipäällikköpalvelut, hanke- ja kiinteistökehitys, rakennusprojektien valvonta sekä taloyhtiöille suunnatut palvelut, kuten PTS-hinnoittelu. RAV-pätevöityneinä rakennustöiden valvojina Keskinen ja Holma toimivat myös työturvallisuus- ja kosteudenhallintakoordinaattoreina.

– Määräysten ja vakiintuneiden hyvien käytäntöjen noudattaminen kuuluu aina tapaamme toimia. Hankkeiden toteutumiseen sovitusti vaikuttavat kuitenkin paljon myös projektinjohtajan napakka, mutta sovitteleva asenne ja aktiivinen viestintä, ja ne korostuvat toiminnassamme, Jiiri rakennuttajat Oy:n projektinjohtaja Riikka Holma sanoo.

Jiiri Rakennuttajat Oy:n uudet toimitilat sijaitsevat Vaasan Klemettilässä osoitteessa Varastokatu 4. Karppinen & Kajaala Oy:n toimisto sijaitsi osoitteessa Varastokatu 12, johon se muutti aikanaan Kauppapuistikolta.

Lisätietoja:

Yhteiskuva Lapinakyva

Riikka Holma, projektinjohtaja, riikka.holma@jiirirakennuttajat.fi, 044 761 4214
Juha Keskinen, projektinjohtaja, juha.keskinen@jiirirakennuttajat.fi, 040 731 7012
www.jiirirakennuttajat.fi

Kysyttävää? Ota yhteyttä!