Tarina

Tarina

Kumppanisi sujuvissa hankkeissa jo 20 vuotta

2002

Ari Karppinen ja Jussi Mansikkamäki olivat tehneet pitkän urakoitsijapainotteisen työuran ja saaneet korvaamatonta ymmärrystä rakennushankkeista. Lamanjälkeisessä Suomessa 2000-luvun alussa rakentaminen lisääntyi hyvää tahtia, ja parivaljakko halusi kasvusta osansa.

Hyödyntääkseen osaamistaan ja verkostojaan sekä edistääkseen rakentamisen kehittymistä Vaasan seudulla Ari ja Jussi perustivat vuonna 2002 Karppinen ja Mansikkamäki Oy:n. Vaasan vilkkaasta keskustasta Kauppapuistikolta löytyneet toimitilat palvelivat erinomaisesti niin vierailijoita kuin markkinointia.

Yrityksen palveluihin kuuluivat rakennustekninen valvontatyö ja projektinjohtorakennuttaminen. Alkutaipaleella suurimpia asiakkaita olivat mm. KPO ja Uudenkaarlepyyn kaupunki.

2015

Jussi Mansikkamäki jäi eläkkeelle vuoden 2015 lopulla ja hänen tilallaan yrityksen toisena osakkaana aloitti Jarmo Kajaala. Vuoden 2016 tammikuussa yrityksen uudeksi nimeksi rekisteröitiin Karppinen & Kajaala Oy. Yrityksen toimipiste siirrettiin Klemettilään osoitteeseen Varastokatu 12, missä se on entistäkin helpommin saavutettavissa mm. hyvien pysäköintimahdollisuuksiensa ansiosta.

Yhtiökumppanin vaihtumisen jälkeen yrityksen palveluvalikoima enemmän taloyhtiöiden korjaus- ja muutostyöhankkeisiin. Asiakaspohja on edelleen paikallisesti laaja ja vakaa alalle tulleista kilpailevista yrityksistä huolimatta.

2022

Yrityksen saavuttaessa 20 ikävuoden rajapyykin Arin ja Jarmon suunnitelma eläköitymisestä toteutuu, sillä marraskuussa 2021 tehdyn liiketoimintakaupan myötä Karppinen & Kajaala Oy:n liiketoiminta siirtyy uudelle omistajalle, Jiiri Rakennuttajat Oy:lle vuoden 2022 alusta alkaen. Rakennusinsinöörit Juha Keskinen ja Riikka Holma jatkavat Arin, Jussin ja Jarmon erinomaista työtä yhdessä vanhojen ja uusien asiakkaiden sekä kumppaneiden kanssa.

Yrittäjyyttä tukevien ominaisuuksiensa sekä rakennusalan asiantuntemuksen ja kokemuksen ansiosta uudella yrittäjäkaksikolla on erinomaiset edellytykset ja myös tarvittavaa kanttia jatkaa Vaasan seudulla toteutettavien rakennushankkeiden ja kiinteistönhallinnan laadun ja kannattavuuden parantamista yhdessä vanhojen ja uusien asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa.

 

Tutustu yrittäjäkaksikkoon

Tutustu tapaamme toimia

Kysyttävää? Ota yhteyttä!