Jiiri Rakennuttajille myönnetty Suomen Vahvimmat Kulta -sertifikaatti kertoo luotettavuudesta

Jiiri Rakennuttajille myönnetty Suomen Vahvimmat Kulta -sertifikaatti kertoo luotettavuudesta

10.7.2023

Kategoriat: Tiedotteet, Uutiset

Suomen Asiakastieto on myöntänyt Jiiri Rakennuttajat Oy:lle Suomen Vahvimmat Kulta -sertifikaatin osoituksena yhtiön positiivisesta kehityksestä. Suomen Vahvimmat Kulta -tason sertifikaatti myönnetään vain parhaille yrityksille, jotka ovat täyttäneet sertifikaattiin oikeuttavat tiukat ehdot ja korkean Rating Alfa -luottoluokituksen.

Jiiri Rakennuttajille myönnetty Suomen Vahvimmat Kulta -sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatti kertoo, että Jiiri Rakennuttajat on luotettava kumppani ja yhteistyö yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla.

Syksyllä 2021 toimintansa aloittanut Jiiri Rakennuttajat on kehittynyt odotusten mukaisesti, ja niin toiminnalliset kuin taloudelliset tavoitteet ovat toteutuneet. Ensimmäisenä tilikautena yhtiön liikevaihto ylitti budjetoidun, tulos oli vahvasti positiivinen ja myös henkilöstömäärä kasvoi.

– Olemme aidosti ylpeitä, että kuulumme Suomen vahvimpiin yrityksiin. Vakaan talouden ja vahvan toimintakulttuurin varaan on hyvä rakentaa pitkän aikavälin menestystä yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa. Luja perusta tuo turvaa myös markkinoiden heilahteluissa, Jiiri Rakennuttajien Riikka Holma ja Juha Keskinen sanovat.

Jiiri Rakennuttajien asiakkaita ovat yritykset, kunnat, sijoittajat, isännöitsijät, taloyhtiöt ja rakennusliikkeet. Viime vuosina yhteistyökumppaneita ovat olleet mm. Vaasan opiskelija-asuntosäätiö VOAS ja Vaasan kaupungin vuokra-asuntoja hallinnoiva Kiinteistö Oy Pikipruukki.

Jiiri Rakennuttajien palveluvalikoima kattaa rakennuttamisen ja projektinjohdon sekä rakennustöiden valvonnan palvelut. Jiiri Rakennuttajat toteutti muun muassa paikallisvalvonnan kesällä 2023 valmistuneessa Laihian K-Supermarketin rakennusprojektissa sekä valvoo Mustasaaren keskustassa parhaillaan käynnissä olevaa hotelli Vallonian laajennusta ja uimahallin rakentamista.  Edellä mainittujen lisäksi Jiiri Rakennuttajat hoitaa myös linjasaneeraus- ja julkisivukunnostushankkeita sekä – ja valvontatehtäviä VOASin Olympia II ABF -perusparannusprojektissa, jossa on saneerattu 35 opiskelijasolusta 70 yksiötä.

 

Jiiri Rakennuttajat Suomen Vahvimmat Kulta Sertifikaatti 2023 Artikkelikuva 630x630

 

Lisätietoja:

Riikka Holma, projektinjohtaja, riikka.holma@jiirirakennuttajat.fi, 044 761 4214
Juha Keskinen, projektinjohtaja, juha.keskinen@jiirirakennuttajat.fi, 040 731 7012

jiirirakennuttajat.fi

 

___________________

Jiiri Rakennuttajat Oy on vuonna 2021 perustettu vaasalainen yritys, joka luo yrityksille, julkisyhteisöille, kiinteistösijoittajille, taloyhtiöille, isännöitsijöille ja rakennusliikkeille edellytyksiä kasvattaa liikevaihtoaan ja kannattavuuttaan lyhyellä ja pitkällä aikavälillä varmistamalla rakennus- ja korjaushankkeiden suunnitelmallisen etenemisen ja tavoitteiden toteutumisen.

Kysyttävää? Ota yhteyttä!